joi, 24 august 2017

Kew Gardens și aleea din vârful copacilor!

Atât eu, cât și soțul meu lucrăm în cursul săptămânii, iar sfârșiturile de săptămână le petrecem de cele mai multe ori, vizitând din atracțiile Londrei. 

În urmă cu câteva săptămâni am fost împreună cu familia mea și câțiva prieteni în Kew Gardens, Grădina botanică a Londrei. Vremea a ținut cu noi și a petrecut o Duminică frumoasă în aer liber, admirând diverse plante și flori, dar și atracții inedite, toate adunate într-o imensă grădină... Kew Garden. 

Timpul petrecut în grădina botanică a fost minunat. Am admirat atâtea plante, toate adunate ca să ne-mbucure privirile. Natura în sine, ne oferă permanent liniște și relaxare, iar acea duminică a fost într-adevăr o duminică relaxantă. 

Vă atașez câteva poze să vă încânt și vouă privirile 😊.












Cireașa de pe tort a ieșirii a fost plimbarea pe Aleea din vârful copacilor (Treetop Walkway), alee ce se află la 18 metri deasupra pământului și are o lungime de 200 metri. 

Imagine prelută
(https://www.kew.org/kew-gardens/attractions/treetop-walkway)







Dacă vrei să mergi e bine să verifici aici programul și prețul pentru intrare. 

Trebuie știut că biletul cumpărat la intrare e mai scump decât dacă este achiziționat online.

Adresa este :Royal Botanic Gardens, Kew, Richmond, Surrey, TW9 3AE. 

Metroul, trenul sau autobusul, fiecare dintre aceste mijloace de transport te pot duce către această grădină, așa că dacă ești la Londra sau plănuiești să ajungi ia în calcul acestă grădină și pune-o pe lista ta de ''Trebuie văzut!'' 

Voi cum vă petreceți zilele de Duminică? Vă plac ieșirile în aer liber? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu