vineri, 29 septembrie 2017

Ești ceea ce mănânci/bei!

O reclamă lansată de EDEKA, cea mai mare corporaţie nemţească de supermarket, a devenit virală pe Facebook și Youtube. În reclamă este vorba despre o comunitate de graşi. Da ați citit bine, graşi (a se înțelege persoane obeze care se complac cu greutatea lor). Clipul are ca rol principal un băiețel atipic pentru comunitatea din care provenea. De ce? Pentru că într-o zi, văzând o pasăre care zbura, a început să-şi dorească și el să zboare. Dar "şunculița" lui şi acea mâncare cu care se hrănea toată comunitatea din care provenea, îi stătea în cale. 
În nenumăratele sale nereușite, urmărind într-o zi pasărea, a văzut cu ce se hrănea aceasta... Ce credeți? Mâncarea ei magică, care o ajuta să zboare nu era altceva decât niște fructe găsite în copac. Copilul a început să mănânce şi el acele fructe şi să refuze astfel mâncarea oferită acasă. În acelaşi timp lucra la planul său de a-şi construi aripi. 
Ce credeți că s-a întâmplat? Copilul a slăbit şi după ce şi-a terminat de construit aripile, spre uimirea tuturor a reușit să zboare.
Morala: Ești ceea ce mănânci!

Institutul Național de Statistică (ISN) arăta în 2012 că Romania este codaşa Europei la consumul de fructe. Un specialist în nutriție susține că un adult ar trebuie să mănânce zilnic cel puţin 400 de grame de fructe şi legume, care asigură organismului vitamine, minerale şi antioxidanţi. Nutrienţii au rolul de a proteja organismul de boli precum cele cardiovasculare şi chiar cancer. Însă un român consumă în medie pe zi aproximativ 180 grame de fructe și legume, arată același institut de statistică. 
Storcătorul HUROM a avut și are ca scop principal terapia prin sucuri. Inițial a fost conceput pentru a scoate suc din iarba de grâu. Stoarcerea lentă, prin presare la rece înseamnă un suc ale cărui proprietăți nu sunt modificate de temperatură sau forțe de frecare ca și în cazul celorlalte metode de stoarcere. 

Hurom este inventatorul Slow Squeezing System, iar cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom este Hurom HZ Alpha. Acest storcător revoluționează conceptul despre vechile storcătoare de fructe, combinând astfel 3 factori importanți: frumos, sănătos şi rapid. Dacă vechile storcătoare de la Hurom iți ofereau două calități ( frumusețea şi sănătatea) acesta din urmă oferă pe lângă cele două şi rapiditate. Noul sistem de antrenare al periilor rotative asigură o mai bună omogenizare a sucului și contribuie la evacuarea mai rapidă și mai eficientă a resturilor pentru un randament sporit și curățare mai rapidă.


Sunt conștientă de faptul că trăim în secolul vitezei şi de cele mai multe ori neglijăm ceea ce consumăm, însă de această dată Hurom vine în ajutorul nostru cu diverse reduceri la storcătoarele Hurom.

Sucurile obținute, fie ele din legume, fructe sau frunze sunt 100% naturale și conțin cu până la de 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime.

E bine de menționat că producătorul oferă 10 ani garanție pe motor şi 2 ani garanție pe celelalte componente. 

Oricât de dificil ni s-ar părea să avem un stil de viață sănătos, Hurom e aliatul nostru în această luptă. 

Un pahar de suc dimineața ne oferă energie pentru întreaga zi şi totodată, ține medicul la distanță. 

Sănătate să avem, că restul le rezolvăm! 

                                 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017 - Proba a II-a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu