marți, 12 septembrie 2017

Ibiza - Ziua 5

5 septembrie 2017 - Ibiza - Ziua 5

Probabil faptul că am petrecut toată ziua de ieri la apă ne-a obosit până și pe noi, cei mari, nu doar pe Andres. Azi ne-am trezit la 9.00...wow dormisem atât de bine 😁.
Ne-am echipat repede și am coborât la masă.
Soarele era doar el pe cer, fără ca vreun nor să-i stea în cale, așa că vroiam să profităm de acest lucru.
Am ales ca azi să mergem la plaja pe care o văzusem în cea de-a doua zi a sejurului nostru în Ibiza...era o plajă frumoasă înconjurată de palmieri, așa că am pornit la drum. 


Ajunși pe plajă am găsit un loc chiar lângă apă, mizând pe ușurința de a avea Andres la îndemână atât apa cât și nisipul. Soțul meu a pornit la ''explorat'' apa de pe crocodilul gonflabil al copilului, Andres a început a construi castele și mașini din nisip, iar eu m-am bucurat de soare.
Aici apa creștea foarte lent, și aproximativ la 20 metri de mal apa era până la brâu.
Ne-am bucurat de apă și soare pana pe la ora 13.30 când am venit înspre hotel. 
Am luat prânzul și ne-am retras în cameră. Soțul meu a preferat să iasă la piscină, profitând de jocurile ce aveau loc în curte, iar eu m-am pus cu Andres la nani. 
Se pare că Andres a fost foarte obosit, pentru că a dormit mai mult ca de obicei...peste 3 ore de somn bun și lin 😊 .
După ce Andres s-a trezit, am petrecut ceva timp tustrei pe terasa camerei, simțind briza mării și savurând ultimele raze ale soarelui. 
Am luat cina, târziu...dupa 20:30 😉 (sperăm să nu luăm prea mult în greutate și am plecat apoi în parcul de distracție aflat în vecinătatea hotelului. 
După ce ne-am dat tustrei pe mașinuțe, Andres cu soțul meu într-o mașină iar eu în alta, am jucat împreună cu soțul meu o partidă de biliard, în timp ce Andres se bucura de jucăriile descoperite în parc. 
Am luat la rând aproape fiecare joc pus la dispoziție, era cu monede de 1 € fiecare partidă, exceptând mașinuțele pentru care am plătit 5€ pentru 3 fise.
Am făcut apoi o plimbare pe malul mării, admirând luna plină și valurile care se spărgeau în mal. Am adunat cu Andres și câteva scoici din nisip 😊.


Ora 00.00 ne-a prins trezi, deși speram ca mâine dimineață să prindem răsăritul pe malul mării...
Întorși la hotel am avut ocazia să vizionăm un spectacol de dans spaniol, Flamenco...organizat de către echipa hotelului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu