miercuri, 22 noiembrie 2017

Zeul Bixia Yuanjin și călătoria noastră în livada cu cireși!

Toamna și-a făcut apariția mai repede decât ne așteptam. Frigul și ploaia de afară ne-a obligat mai mult sau mai puțin să ne petrecem și sâmbăta seara în casă. Am convenit să ne adunăm din nou la mine acasă. Andrei, Dana și Răzvan am venit puțin după ora 19:00, aducând de această dată un tort și o sticlă de vin.
Ne-am petrecut o parte seară la o partidă de rummy și deja eram cam plictisiți așa că am vrut să schimbăm. Pentru că în urmă cu o seară avusesem aceeași locație și am avut o comandă în grup de la Wu Xing, ambalajele au rămas într-un colț din bucătărie. Fiecare și-a comandat ce a poftit, de la furnici în copac, la urechi de copac, până la cartofi picanți și am împărțit între noi, astfel am mâncat fiecare mai multe feluri de mâncare chinezească.
Acum, ajungând întâmplător în bucătărie am văzut cutiile râmase acolo de ieri seară și am hotărât să ne jucăm cu ele. Pentru că aveam la dispoziție 12 cutii goale de la Wu Xing și 4 perechi de bețișoare ne-am gândit ce am putea face cu ele. Ne-ar fi trebuit mai multe cutii, pentru că mai multe cutii la un loc ar fi construit ceva mult mai interesant, dar chiar și așa am construit un pseudo-om. De fapt din patru cutii i-am făcut capul (cam pătrat, dar asta e 😉), am folosit un băț pe post de gât, 4 cutii pe post de corp, bețișoare pentru picioare, care la rândul lor se terminau cu câte o cutie pe talpă și deasemenea două bețe pe post de brațe care deasemenea aveau câte o cutie pentru palme. Când l-am terminat de construit l-am întrebat dacă vrea să fie prietenul nostru și spre surprinderea noastră, omul nostru ne-a răspuns. L-am întrebat cum îl cheamă și răspunsul lui a fost Bixia Yuanjin. Am aflat că este zeul chinezesc taoist al nașterilor, al apusului și al destinului și în același timp am fost purtați cu toții într-o grădină plină cu cireși înfloriți. Ne-am așezat cu toții la umbra unui cireș. Zeul chinezesc ne-a spus momente petrecute la nașterea noastră și deasemenea ne-a prevestit fiecăruia în parte destinul. Am aflat că destinul fiecăruia să află în noi. Că trebuie să păstrăm aceeași prietenie frumoasă ce ne leagă în prezent, pentru toată viață, pentru că e o prietenie ce se bazează pe multă dragoste și respect. Eram atât ce fascinați de ceea ce ni se întâmplă, însă toată magia s-a rupt în momentul în care a sunat telefonul. Era fratele meu care anunța că doarme la un prieten și să nu-l aștept acasă. 
Wow! Petrecusem o seară magică cu prietenii mei și avuseserăm o experiență de vis. 
Wu Xing, prin campania Share&Play, îți e alături, ori de câte ori ai chef de mâncare chinezească, jocuri distractive și premii. Mai multe detalii afli pe http://shareandplay.wuxing.ro/. Premiile sunt săptămânale, iar marele premiul e un smartphone Huawei P10 Lite. Tot ce trebuie să faci e să comanzi în grup mâncare chinezească de la Wu Xing și să-ți alegi una din cele 4 provocări. Construiește provocarea, fă-i o poză și încarc-o pe site până în 15 decembrie când se încheie campania, moment în care va fi anunțat și marele câștigător. Până atunci Share & Play! 



Acest articol  a fost scris pentru SuperBlog 2017 - Proba 24. SHARE & PLAY

2 comentarii: