vineri, 13 octombrie 2017

Revelion în stil Royal 👑👑👑

Deşi abia s-a încheiat vara, deja ne pregătim pentru iarnă şi mai exact pentru trecerea dintre ani.
De aproape 3 ani, familia noastră s-a mărit şi o dată cu acest eveniment, ieşirile noastre cu prietenii la cabane s-au cam rărit. Dar pentru că nu doar noi ne-am mărit familia, ci între timp şi alți prieteni ne-au urmat exemplu, anul acesta vom sărbători cu toții, de la mic la mare, în Poiană. Nu vă imaginați că va fi orice poiană, este vorba de Poiana Braşov.

Am ales ca şi loc de cazare în Poiana Brașov, Hotelul Royal. Asta după ce am cercetat îndeaproape toate posibilitățile. Pentru că suntem un grup mixt cu petrecăreți singuri, dar și familii cu copii, am ales acest hotel. 

Hotelul Royal din Poiana Brașov are ca și dotări pentru familie camere special concepute pentru familie și spații de joacă pentru copii, deasemenea are cameră de jocuri cu darts și biliard. Depozitul de schiuri și pârtia de schi din apropiere este special destinat pentru cei cu adrenalină, iar sauna așteaptă să ofere tuturor o porție de relaxare. Fiecare camera are baie proprie dotată cu cadă sau duș, iar televizorul este un alt obiect aflat în fiecare camera. Internetul Wifi este gratuit și nelimitat în întreaga proprietate a hotelului. Pentru că suntem nerăbdători să ajungem în poiană, deja ne-am făcut și un plan de bătaie.

Un program zilnic arată cam așa (e doar scriptic acum, dar îl vom pune în practică în scurt timp):
8:00 - 8.30 - Trezirea
9:00 - Micul dejun
10:00 - Plecarea pe pârtie
12:00 - 13:00 - Prânzul
13:30 - 16:00 - Somnul de amiază al copiilor și ale celor mari 😀
17:00 - 19:00 - Activități 
19:30 - 20.30 - Cina
20.30 Plimbarea de seară, pentru un somn mai bun

La activități în ceea ce privesc copiii e foarte simplu, că vom avea cu noi diverse jocuri pentru ei, sau vom putea beneficia de terenul de joacă pus la dispoziție de către hotel. În ceea ce privesc adulții, băieții deja se gândesc că vor face campionate de biliard și de darts. Deja se și gândesc la pedepse pentru pierzători... Wow, mă și gândesc deja ce distractiv va fi, să-i văd aruncați prin zăpadă la bustul gol pentru că au pierdut 😃. 
Noaptea dintre ani o vom petrece în sala de petreceri a hotelului, dar vom face și cu rândul la păzit copiii. Pentru ca noaptea dintre ani să fie una roială, mi-o imaginezi cu multe făclii în jur. Pentru a fi sigură că vom avea parte de așa ceva, am cumpărat lampioane pentru a le da drumul spre cel la miez de noapte. Fiecare de la mic la mare va înălța spre cel un lampion și astfel vom lumina cerul, în speranța că anul care vine va fi măcar la fel de bun. 

Ne-am propus să vizităm și Cetatea Râșnov, Dino Park Râșnov, dar și Parcul de Aventura din Brașov. Chiar dacă va fi iarnă, cred că vor fi momente de neuitat. Trebuie să beneficiem de toate aceste obiective ce vor fi în apropierea noastră. 

Pentru că vom merge cu mașinile personale și hotelul de pune la dispoziție gratuit parcarea privată a hotelului, avem ocazia să oprim pe drum să mai vizităm ceva obiective. 

Sunt sigură că va fi o vacanță de neuitat. Abia aștept să mergem! Acest articol  a fost scris pentru SuperBlog 2017 - Proba a VI-a. Vacanța este una imaginată, dar toate celelalte informații legate de hotel sunt reale 😉. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu