duminică, 19 noiembrie 2017

Nufăr și Triumf - aliații mei în curățenie!

Ziua bună se cunoaște de dimineață!

Zis și făcut! Fiind sâmbătă dimineața, mi-am propus să nu mai las totul pe ultima sută de metri, ca în anii anteriori și să îmi ușurez munca dinainte de sărbători. Mi-a propus sa o iau treptat cu curățenia și mi-a făcut chiar și un plan de bătaie.
Pentru că în dulapurile și-n sertarele din dormitor parcă a fost aruncată o bombă, așa că am început de acolo. Spre surprinderea mea am găsit câteva haine despre care am și uitat că există. Unele nici nu mai îmi era bune, iar altele au necesitat o apretare și câteva pete apărute au trebuit scoase. Noroc cu Nufăr Scos Pete și Nufăr Apretat Țesături. 



Pentru că parcă curățenia nu e completă dacă nu trag toate de la loc, așa că după ce mi-am pus toate hainele pe categorii, unele le-am pus la apretat și scos pete, altele le-am împăturat frumos pentru a le pune la loc în dulap, iar unele dintre ele aveam să le donez la un Magazin de Caritate, pentru că erau în stare foarte bună, dar eu nu le mai foloseam, am început să mișc dulapurile de la locul lor. Ce credeți? Providența divină m-a îndemnat să fac această mutare strategică, pentru că am descoperit în colțul camerei, acolo unde de altfel nu aveam cum să văd, pentru că era locul dulapului, mici pete de mucegai. 
Noroc însă cu Nufăr antimucegai ce mi-a venit în ajutor. Am aplicat pe toată zona afectată și pe suprafața din jur, iar după nici 10 minute am șters totul cu un burete umed. Pentru a fi sigură că nu mai apare, după ce toată zona s-a uscat, am mai aplicat o dată fără ca să mai șterg soluția, urmând astfel instrucțiunile producătorului. 

Dacă am pornit curățenia din dormitor, am hotărât să spăl și perdeaua și să șterg geamurile. De acestă dată camera s-a îmbrăcat cu un parfum florar. Soluția de curățat geamurile lasă în urmă un plăcut parfum de flori, și deși iarna e pe cale să-și facă apariția, eu mă simțeam ca pe un câmp plini de flori. 
Deja soluția antimucegai se uscase în colțul camerei mele, am pus dulapul la loc și am început să-mi așez înapoi hainele în dulap. 




Pentru că e vorba de curățenie generală, am implicat toată familia la curățenie. Așa că soțul meu a fost responsabil de curățarea covoarelor. Și de această dată Nufăr ne-a fost de ajutor. Nufăr Covoare și Tapițerii are în componență substanțe active speciale ce pătrund cu ușurință în fibra țesăturii fără a o ataca, îndepărtând murdăria, înviorând culorile și lăsând în urmă un miros parfumat. 



Pentru că dormitorul era deja curățat am intrat în bucătărie. Aici mi-a fost de un real folos Triumf.  Nufăr și Triumf sunt experți în curățenie
Pentru că cel mai greu de curățat în bucătărie este aragazul și cuptorul, am început cu acestea. Am aplicat Triumf cuptoare și l-am lăsat să acționeze aproximativ 30 minute. După ce au trecut cele 30 minute, am șters totul cu un burete umed. Toată grăsimea arsă parcă nici nu fusese pe cuptorul meu. Triumf cuptoare este eficient cu grăsimea arsă.  




O dată cu curățarea cuptorului și a aragazului, am pus punct pentru această sâmbătă, că doar nu au intrat zilele în sac. Sâmbăta viitoare când e programată o nouă zi de curățenie în profunzime, voi continua cu faianța din bucătărie și apoi cu baia. Aliați îi voi avea tot pe Nufăr și Triumf. Toate aceste produse de la Farmec fac curățenia mai ușoară, iar raportul calitate preț este unul corect. 




Acest articol  a fost scris pentru SuperBlog 2017 - Proba 22. Nufăr și Triumf – experții tăi în curățenie



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu